OM TI DAGE REJSER JEG!

a new beginning

222I 2010 startede jeg bloggen op og til december er det fem år siden. Bloggen blev døbt ‘fashion my way’, og det var nu et meget fint navn dengang. Men altså tiden går og med tiden følger forandringerne med, derfor har jeg i dag besluttet mig for at skifte ‘fashion my way’ ud med mit eget navn. Så velkommen til Kathrinehovgesen.dk.

Selvom jeg så længe har gået med tanken om at slette alle indlæg og starte forfra – så kan jeg simpelthen ikke få mig selv til det. Der er (næsten) fem år i billeder herinde, og der er billeder som jeg ikke engang har på min computer længere. Der ligger så mange minder gemt på bloggen, at det næsten ville være synd. Derfor beholder jeg den som den er, men med et nyt navn.

Jeg har fået anskaffet mig et kamera stativ igen, nu mangler jeg selvfølgelig bare mit hukommelsekort til kameraet. Indtil da må i nøjes med ‘tynde’ indlæg fra mig af, indtil jeg får det hele op og køre.

Det var alt fra nu, jeg håber i har det rigtig dejligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM TI DAGE REJSER JEG!