FART PÅ!

OM AT STYRE SIG LIDT!

PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage1Stop dig selv Kathrine, nok se men ikke købe! Ovenstående outfits er fra Asos og kan købes liiiiiige ->her<- og endnu vildere, så er det hele udsalg og det kan vi jo rigtig godt lide – Jeg kan ihvertfald godt lide at købe tøj til den halve pris, dumt andet jo.

Jeg ku vildt godt selv købe det hele, end da uden at blinke eller hvad man siger meeeeeen, jeg må hellere spare mine penge op her for tiden, med de rejser jeg skal ud på. Jeg har jo både en tur med Malene slut august, og en usa tur til oktober som jeg glæder mig helt ekstremt meget til! Og så tænker jeg lidt, at jeg hellere vil bruge mine penge på dyre sko og tasker nu hvor jeg har sparet lidt op, end tøj fra asos hihi! Igen, dumt andet når nu man har chancen.

Hold kæft hvor jeg kludrer rundt i hvad der er ‘dumt’, bær over med mig – jeg er bare irriteret over at jeg nok alligevel får brugt alle mine penge inden jeg rejser HAHA! Mange ting er dumme.. Penge er dumme..

 

6 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FART PÅ!