8 OUTFITS & STATUS.

FART PÅ!

PicMonkey Collage6PicMonkey Collage PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage1De sidste mange uger har været fyldt med fest, druk og junk! Det har været nogle alt for sjove uger med byfester, distortion, byen, fødselsdage og druk hos folk. Jeg har heldigvis sprunget Roskilde festival over, det er overhovedet ikke mig haha. Jeg ville ikke vide hvordan jeg skulle overleve Roskilde, jeg kunne dårligt nok overleve distortion.

Skræmmer, brændælde stik på måsen, bræk, pis og “hvad er toiletter?” sådan var mine 2 dage til distortion. Hvordan skulle en hel uge med roskilde så ikke se ud? haha, tør slet ikke tænke tanken.

Det skal lige siges at jeg også har lavet andet end at drikke mig ned, godt nok fylder drukken det meste. meeeen, jeg har også passet mit arbejde, afsluttet 1. år på kea med et 7 tal til min eksamen, og været lidt omkring. Jeg var blandt andet en tur på højskole i et par dage, hvilket var meget interessant. Godt nok var jeg bare med og kigge, men det virker nu meget sjovt.

Derudover har jeg og skal bo sammen med min veninde Malene i 4 uger, 2 af ugerne er gået nu og det har virkeligt været hyggeligt og så ser jeg frem til at komme ud og rejse i slut august. 46 dage er der til jeg rejser og jeg glæder mig for sindssygt, især med det her vejr herhjemme ad!

Hvad med jer? Hvad har i brugt sommeren på indtil videre? Har i været på festival? Og skal i ud og rejse? 

kys!

 

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

8 OUTFITS & STATUS.