DE SIDSTE PAR DAGE ..

8 OUTFITS & STATUS.

PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage1Jeg burde egentligt ikke undskylde over mit fravær herinde, men efter et brud med en fyr som jeg har brugt så utroligt meget tid på, skulle jeg lige have lov til at finde mig selv igen. Og det har jeg efterhånden gjort – UDEN hjælp fra bloggen, hvilket jeg jo ellers normalt ville havde gjort for 3-4 år siden.

Jeg føler mig lettet, glad og ovenpå – og folk kommentere også at jeg virker som en helt anden Kathrine. En Kathrine med meget mere overskud og med et smil på læben.

Jeg har leget rigtig meget med tanken om at slette min blog fuldstændigt og starte på en frisk, eller måske stoppe fuldstændigt – jeg ved endnu ikke hvad jeg helt beslutter mig for. Det må tiden vise. De sidste to år herinde har været noget shit, jeg har ikke blogget så meget og når jeg endelig har, har det det været noget halvhjertet lort for at sige det lige ud, hvilket – slet ikke er meningen jo!

Jeg skal også ud og købe mig et kamera stativ så jeg til at starte med, kan prøve at  komme lidt på banen igen. Det stativ som jeg altid har brugt har været M’s. Jeg er ved at brække mig over iphone billeder – det er jo overhovedet ikke det samme som mit eget kamera. Det er en alt for nem løsning og jeg synes ikke det er med den samme blogger-kærlighed med iphone som et kamera og hvad der ellers hører til haha.

Jeg har savnet at være herinde, og jeg håber at i selvfølgelig stadig læser lidt med 🙂

Kys fra nu.

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

DE SIDSTE PAR DAGE ..