COAT OBSESSION!

SONS OF ANARCHY.


IMG_2628Hvis du ikke allerede har set Sons of Anarchy, så se at komme igang!

Hvis i har fuldt mig længe herinde, ved i hvor glad jeg var for ‘Prison break’. Jeg havde aldrig troet at der skulle være en serie der var bedre end den, ikke at man kan sammenligne de to med hinanden, men måden man sidder og er helt opslugt af serien på. Hele min familie er igang med Sons – så GOD er den haha, og ærligt? det tog mig 3-4 afsnit at komme ind i det. Man skal lige give det lidt tid, men når man så er med slipper man den IKKE.

Der er ialt 7 sæsoner. Jeg er godt igang med den sidste sæson, og jeg græder indeni ved tanken om at den har en ende. På den anden side er det måske en god idé, så jeg kan få mit liv tilbage HAHA. Men nøj, hvor er det bare en fantastisk serie.

Og hey? Hvem drømmer ikke om en bikerfyr som JAX (Charlie Hunnam) wauw siger jeg bare, jeg siger i hvert fald ikke nej tak. Jeg ku godt!

I kan se Sons of Anarchy på netflix, der ligger 6 sæsoner men 7’eren er på vej siger de. Og ellers tror jeg afsnittene ligger på youtube 🙂

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

COAT OBSESSION!