I WEEKENDEN HAR JEG ..

DE SIDSTE PAR DAGE ..

collage collage1 IMG_2777 IMG_2865 IMG_2867 IMG_2871 IMG_2880Jeg har prøvet at nyde de sidste par dage i selskab med de vigtigste mennesker i mit liv. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg er jeg flyttet hjem igen, det er en svær tid jeg går i møde, men jeg prøver at se en lille smule positivt på hele situationen selvom det næsten er umuligt.

Da jeg er flyttet hjem igen, har jeg måtte sortere ud i mit tøj/sko og derfor har jeg valgt at sætte det meste på fb, i vil kunne finde det ved at trykke ->HER<- hvor mappen vil blive opdateret løbende. Lige nu har jeg været midt i flytning, så det er ikke lige der tiden er blevet prioriteret MEN, det kommer.

Jeg håber i har haft en god weekend og en god mandag. I dag var min første skoledag efter tre ugers ‘ferie’, så det var næsten UMULIGT at komme ud af døren i morges, og vi er midt i et projekt igen igen, så det er bare deeeeejligt.

3 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I WEEKENDEN HAR JEG ..