FIFTY SHADES OF GREY!

QUEEN & ADAM LAMBERT I HERNING.

4PicMonkey Collage PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3Videoen er fra Kiev, men sangen er min yndlingssang og måden den blev fremført på til koncerten var helt igennem fantastisk, jeg sad virkeligt og holdte mine tåre inde ohj!

Jeg ville give alt for at havde oplevet Freddie Mercury live, jeg tror på at han var en af verdens største personligheder, hans musik siger alt om ham og jeg er vild med det. Desværre døde han allerede i 91, og gør det derfor fysisk umuligt da der ikke engang var tænkt på mig i det årstal HAHAH..

Det var afgjort den smukkeste koncert jeg har været til. Jeg har siden Adam Lambert optrådte første gang i American Idol været sygt fan, jeg var inde og se ham optræde i USA til en idol koncert i 2009 hvilket var KÆMPE STORT, og nu i år fik jeg muligheden for at se ham i Boxen i Herning optræde sammen med et af mine yndlingsbands ‘QUEEN’ søndag d. 15 februar. Jeg var så rørt over det hele, det var virkelig en kæmpe oplevelse. Jeg tror jeg filmede hele koncerten og brugte en hel uge efterfølgende på at falde ned haha #FANiknow.

Var der nogle af jer kære læsere der var inde og se Queen + Adam Lambert?

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FIFTY SHADES OF GREY!