FINALLY!

VAMPIRE DIARIES.

tumblr_ndkyhexXuj1simvvzo1_500 Jeg er vel ikke den eneste der sidder og græder til hvert andet afsnit i ‘The vampire diaries’ haha! Tænk engang, jeg havde ellers holdt en lang pause fra det, og hvis man indimellem gør det, er der flere afsnit at hente ned den dag man har lyst til at se det, istedet for at man skal vente hver torsdag-fredag på et nyt. Og for mit vedkommende blev  det så igår. Igår fortsatte jeg så i femte sæson (midten af femte sæson), og det sidste afsnit i den sæson er jo helt ubeskriveligt, jeg græd – omg jeg græd. Jeg var tom for ord, og kunne næsten ikke sove. Hvordan kan Damon dø, han skal selvfølgelig nok komme tilbage, men et eller andet sted orker jeg ikke, at det hele skal starte forfra. Meget dumt, sindssygt dumt. Alt det der med at ‘Elena skal glemme Damon’ stop det nu, stooop!

Nu kan jeg så sidde og vente på det næste afsnit i sæson 6, der kommer på torsdag.

Hvad siger i? er i lige så hysteriske som mig?

4 KOMMENTARER

  • Jeg er hardcore Stelena fan og jeg plejede nærmest at sidde klistredt til min skærm fredag eftermiddag men jeg må desvære indrømme at jeg og mange andre føler serien er blevet kedelig og man lidt har glemt den originale story bag serien.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det kan jeg godt forstå hvis du har det sådan 🙂 Der har jeg altid bedre kunne lide Damon, og det er også derfor jeg er i så stor chok og ikke kan vente på det næste afsnit, haha. Men ih, overveje at se de første afsnit igen – bare for at se hvordan det egentligt var. Måske har jeg lidt glemt den rigtige historie 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise L

    Hvor henter du det ned henne?

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FINALLY!