#HOME INSPO.

ONSDAGS OUTFIT.

11-checker 9-checker 7-checker 5-checker 1-checker

Igår fandt jeg de her busker i H&M til 179,- og jeg er vilde med dem. De er høj taljet OG slim i benene – helt igennem fantastiske, lidt a la dr. denim bare en billigere løsning, ja og så synes jeg at farven er smuk, rigtig vinter smuk.

Som i kan se, er jeg nede i butikken i dag. Togene var aflyst, og jeg var for doven til at finde ud af hvordan jeg så skulle komme ind mod kbh. Der har åbenbart været noget kabeltyveri på Vallensbæk st, skide irriterende. Men alligevel ret okay, for vi får nye vare i dag – støvler og huer, det bliver simpelthen så godt.

Jeg håber i har & vil få, en dejlig onsdag<3

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

#HOME INSPO.