LANUGO // GIVEAWAY.

TODAY // CPH.

1423Mandagen lagde hårdt ud, vi skulle mødes på statens museum for kunst klokken ti, hele klassen. Og da vi så gjorde det, og stod lidt der og chillede – havde vores lære lavet en fejl, så vi fik ‘fri’, eller fri til at lave opgaver, hvis vi manglede noget. Det gjorde min gruppe ikke, så vi splittede os op – nogle tog hjem, andre blev inden i byen. Line & jeg valgte at tage på kanalrundfart inden ved nyhavn, og det var sindsygt hyggeligt derefter lallede vi lidt rundt, fandt #happywall inden ved kongens nytorv og kravlede op på stigen og skrev vores navne.

Oh, gad vide hvad dagen byder på i morgen. Jeg glæder mig allerede :-*

København er nu en dejlig by, og et fantastisk område. Jeg bliver mere og mere parat til at pakke mine ting og bare flytte derind, men hold kæft det er et dumt tidspunkt at kigge på lejligheder inden i byen – selvfølgelig lige i studiestart, min kæreste og jeg tænker at vi venter lidt – puh! ALT er taget.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

LANUGO // GIVEAWAY.