LØRDAGS OUTFIT // BRYLLUP.

TIRSDAGS OUTFIT // DR. DENIM

collage collage1 collage2 collage3 collage4Trøje fra Boutique Røpstorff // T-shirt fra Samsøe samsøe // Jeans fra Dr. denim // Sko fra Nike. 

Så fik jeg endelig tid til et ‘dagens’. Der har været radiator-mænd nede i Boutique Røpstorff hele formiddagen og skifte en af vores radiatorer som åbenbart har været sprunget helt uden, at jeg vidste det. Der kan man bare se, hvad ved jeg om radiatorer. Men godt de kom, så kan det være de virker nu – og at de nu kan varme hele lokalet op, så jeg kan få varmen. Det er også bare det lorte vejr udenfor, det er fandme så forvirrende. Kan vejret ikke bare bestemme sig for om det skal regne eller om solen skal skinne, så jeg ikke behøver at rende rundt og ligne en idiot ved at slæbe tøjstativet ind og ud af forretningen – ha, folk må virkeligt få sig et godt grin over mig.

Anyways.

Efter job skal jeg til ‘afskedsmiddag’ hos min kusine Maria. Hun ‘flytter’ til sverige for en stund, fordi hun skal over og studere. Jeg er helt vild glad på hendes vegne over at det kunne lade sig gøre, og at alt næsten er i orden. Så det vil jeg glæde mig over, og se frem til en hyggelig aften <3

Nu vil jeg smutte tilbage til arbejdet og få passet forretningen. Btw, så synes jeg lige i skal gå ind på vores (Boutique Røpstorff’s) facebook side og følge os. Vi har en giveaway hver uge hvis det kan lokke!

-> FIND OS HER <-

 

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

LØRDAGS OUTFIT // BRYLLUP.