TODAY // CPH.

TIRSDAGS OUTFIT.

collagecollage1collage2Så er bøgerne betalt og programmerne er hentet ned, oh jeg føler mig god men min konto sveder. Hvorfor i alverden skal bøger koste så meget, og blablabla – jeg ved jo godt hvorfor men hallo?! Sørg for at have en opsparing klar og parat før i søger ind på et studie, ha. Shit en omgang.

Anyways.

vejret er så mega mærkeligt.. Det er jo overhovedet ikke til at vide hvad man skal tage på om morgenen, men jeg har altså sagt til mig selv – at man sagtens kan have shorts på indtil september og måske også i starten af september oh!

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

TODAY // CPH.