LANUGO // GIVEAWAY.

LanugoHvem, hvad & hvor?

Annette Elise Rye og Helle Hvilsted står bag Lanugo, og hvor kender jeg dem fra? Tjo – jeg kender dem faktisk slet ikke. MEN, min gode veninde er 10 uger i praktik hos dem – igennem designteknolog uddannelsen på KEA, og har fortalt mig en del om dem, og ved i hvad? jeg er solgt. 

Lanugo designer og sælger lækkert casual luksuriøst kvalitetstøj, accessories og indbo i materialer som skind, pels (det kan vi jo godt lide) OG silke. 

Frederiksdalsvej 136, 1. th, 2830 Virum.

lanugo slide

Ovenover har jeg samlet nogle af mine favoritter fra deres online side, i kan finde hjemmesiden ved at trykke lige ->HER<- hvis i er interesseret i at se mere.

Det der overraskede mig allermest hos Lanugo er, at de designer deres leggings efter dine behov, og det er jo super fedt – for er der noget jeg har problemer med, er det længden 🙂

lanugo 1Som sagt, har de en giveaway kørende på deres facebook side lige nu, så hvis i ønsker at deltage skal i egentligt bare gøre det der står ovenover, ->HER<- finder i linket til deres facebook side. Jeg har selv valgt at deltage, selvfølgelig – hvorfor ikke?

Og ikke nok med at Lanugo laver super fede ting; kjoler, leggings, jakker – så har de også startet en foundation ‘Broken heart foundation’ som jeg også har valgt at ‘like’ og støtte op omkring på facebook. Broken heart foundation samler penge ind til familier med alvorligt syge børn. Så de kan få lidt glæde, omsorg og vigtigst af alt – STØTTE. Fondens varemærke er et pelshjerte som er lavet og designet af tøserne bag Lanugo og kan købes for 250,- pr styk. Fondens facebook side kan i finde ->HER<-  og jeg synes selvfølgelig, at i skal gå ind og støtte op omkring det alle sammen <3

hjerte

Hvis i har nogle spørgsmål til noget af det ovenstående, så smæk en kommentar i kommentarfeltet <3

KYS & KRAM.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *