TIRSDAGS OUTFIT // DR. DENIM

BOUTIQUE RØPSTORFF NEWS.

Vi har fået en masse fede ting hjem fra blandt andet Helle Annemann Copenhagen & Saint Tropez. 1Grå//Bordeaux//Grøn//Sort//Sand – fem farver er der at vælge imellem. Jeg har selv den grå og den sorte, og jeg er simpelthen så glad for dem. Trøjerne koster 499,95,- pr stk og er alle pengene værd. Som i nok har lagt mærke til bruger jeg dem konstant, det er nok det bedste køb jeg har gjort mig. Trøjen kan deles i to, så det bliver en kort model.

2Blå//Grå//Bordeaux – Super fede bukser samt dejlige efterårsfarver, jeg kan desværre ikke selv passe dem – da de er for store i benene/livet, ellers havde jeg nappet et par eller to.

4

Blå//Grøn//Bordeaux//Grå//Brun – Tunikaer med blonder. I butikken er vi vilde med blonder, det er simpelthen så feminint når først det kommer på, og det giver altså bare det ekstra.

5

Bordeaux//sort//grå//hvid – flere smukke tunikaer med undertop.

6 Bordeaux//Blå//Hvid//Brun – og lidt flere tunikaer, så smukke.

8

Bukser & bluse, kan både bruges seperat og sammen som sæt hvis man er til det. Det er vi hernede :-*

9 Shiny leggings som jo er mine favorit leggings, de her minder utroligt meget om fiveunits – og koster altså kun 350,- i butikken. De har lynlås & knap system foran og fine baglommer og ja – så sidder de jo som smurt!

10 Så har vi også fået de her ‘almindelige’ jeans-leggings hjem som er utrolig behagelige at have på. Der er baglommer og elastik i livet 🙂

11Fin lang sort jakke, med lynlås & lommer, leggings & fin skjorte nede fra butikken af.

12Leggings, hvid skjorte (den har vi også i sort & i grøn), og lækker kort jakke med imiteret-læder ærmer .

Hvis i har nogle spørgsmål, eller ønsker at se mere så find os på facebook under ‘Boutique Røpstorff’. Her kan i også sende os en privat besked hvis i ønsker at bestille noget af tøjet, eller selvfølgelig se mere :-*

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

TIRSDAGS OUTFIT // DR. DENIM