SÅ ER DET SNART MIG.

TODAY.

hejmeddig

I dag er det min første arbejdsdag i denne uge. I mandags var jeg nemlig i Bonbon land med min gode veninde, hendes kæreste og min kæreste. Det var super hyggeligt, men hold kæft hvor er Bonbon land blevet slidt. Mange forlystelser er blevet lukket, og halvdelen af dem stopper med at virke midt i det hele. Amanda og jeg sad blandt andet fast i en af dem, hvilket ikke var særligt behageligt – men vi havde en god dag alligevel. Det er bare surt, at Bonbon land var det vildeste da man var barn, og nu er det fuldstændigt ‘dødt’ et eller andet sted. Og nej, det er ikke bare fordi man er blevet ældre, det er virkeligt bare blevet tris og slidt op.

I går havde jeg mig en dejlig fridag, hvor jeg bare fik slappet af og handlet de nødvendige ting ind til rejsen. Så havde jeg besøg af min kusine, som rigtigt skulle havde været på Roskilde festival, men havde fået købt sig en fake billet, hvilket er pisse nederen. Tænk at folk er så øv! Senere på aftenen tog jeg op og trænede, og det fedeste var- at jeg havde hele centeret for mig selv oh!

Og i dag står den så på arbejde og så er der dømt tøsehygge i aften. Jeg håber i har det dejligt, det har jeg i hvertfald.

 

 

 

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SÅ ER DET SNART MIG.