I DAG!

Lufthavns kaos!

 photo IMG_1637.jpg photo IMG_1356.jpg

 

Vi har været strandet i Frankfurt i et døgn nu, heldigvis er der WIFI. Forhåbentligt får vi lov til at flyve kl 14:00 i dag, og så er det 12 timer i en flyver. Tænk at vi kunne havde været i USA kl 01:00 i nat, i dansk tid – trist at der skulle være så meget kaos.

Frankfurt lufthavn var lukket ned igår, pga vejrforholdene og her skulle vi selvfølgelig mellemlande. Da vi endelig fik lov til at lande på tysk jord, havde vores fly fået lov til at flyve. Så pga forsinkelser og det ene og andet, nåede VI ikke vores fly. Det resulterede i seks timers kø i frankfurt lufthavn, for at få nye billetter til det næste fly. Vi vi heldige at få billetter til i dag kl 14:00, så nu håber vi ikke der er nogle forsinkelser. Vi kom sent i seng i nat – jeg tror den var omkring halv to før vi fik smidt os i sengen på det ellers så fine hotel midt i frankfurt (billeder kommer).

Nu sidder vi bare her og venter, vi har hverken vores kufferter eller lignende, og vi har IKKE skiftet tøj siden igår – mega klamt, selv make-uppen sidder stadig som igår!

Når, nu vil jeg få mig noget mad, jeg håber i har det godt 🙂

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I DAG!