Embassy Suites Los Angeles - Glendale

HOLLYWOOD, L.A

Tirsdag d. 15/7

la7
Det er hårdt at både æde klamt og drikke drinks, og så skulle træne ved siden af. Jeg var virkeligt begyndt at komme i god form inden jeg tog afsted, og nu er det totalt smadret! Glæder mig allerede til at komme hjem, så jeg kan træne ordenligt igen – 3 uger tilbage! MEEEEN man må jo ikke glemme at leve og nyde livet nogengange. Man skal huske og holde ferie! 🙂la1Billederne er fra vores dag i Hollywood. Hollywood er så overvurderet synes jeg. Og slet ikke som jeg troede, men nu har jeg været der 2-3 gange og det er nu meget hyggeligt 🙂 Det eneste der er sindsygt, er husene/slottene rundt omkring i bjergene. Det er satme sindsygt, at nogle har brug for så meget plads. Men okay? hvis jeg havde overdrevet mange penge, havde jeg nok også boet i et KÆMPE hus/slot. DCIM100GOPROla8DCIM100GOPRODCIM100GOPROa5DCIM100GOPROHollywood skiltet er bag os, haha. Det tætteste vi kunne komme! laHollywood skiltet^ man kan åbenbart ikke komme tæt på det længere. la3Oscar! Sidste gang jeg var i L.A var der rent faktisk Oscar uddeling, det var overdrevet sindssygt og vi gik lige forbi det.
la5Selvfølgelig – Michael Jackson. Den største stjerne! la2Her ligger Elvis, oh! Også en af de største selvfølgelig <3la6Efter nogle timer i Hollywood kørte vi til Beverly hills, Rodeo Drive og en tur op i bjergene for at se nogle af de kæmpe huse/slotte. Man savler lidt når man kører rundt i de områder, det er jo hjernedødt. Vi håbede på at støde ind i en eller anden famous person, men hvad er chancen lige 😀 Haha.

Jeg håber i har det dejligt, vi er på vej til Lake Tahoe nu. Altså er indlæggene virkeligt bagud i forhold til hvor jeg er nu og hvad jeg laver. Men jeg vil sørge for at opdatere indlæggene i den rigtige rækkefølge, så i ikke bliver helt forvirret og mig selv for den sags skyld HAHA.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Embassy Suites Los Angeles - Glendale