Fra Frankfurt til Sacramento, Cali. Fra Sacramento, Cali til L.A.

Embassy Suites Los Angeles – Glendale

hej1a a1Her boede vi i fem dage, på et udmærket hotel i Glendale. Glendale ligger meget tæt på L.A. Sidst vi var i L.A boede vi i centrum, og det var ikke særligt rart, så det var dejligt at komme lidt væk denne gang.

Hotellet vi boede på var meget pudsigt, der var ingen vinduer ud til, kun ud til hotellet. Meget indenspæret – ingen FRISK luft haha, og man skulle huske at trække gardinet for, ellers ville folk der tog elevatoren kunne se ind 🙂 Mange glemte det, og vi fik os nogle gode grin i løbet af dagene! Det var pænt indrettet, der var både fisk og skildpadder mega cute, og ja – så var elevatoren gennemsigtig, så man kunne kigge ud når man kørte op og ned, ikke så fedt når man har højdeskræk HAHA!
hejHvis i følger med på instagram ‘Kathrinehovgesen’ har i set min status fra facebook (billedet ovenover). Shit man, det var første dag på hotellet. Så ved man, at man er i USA folk er crazy herovre. a5 a4 collageOg ja, selvfølgelig skulle det rigtige kamera lige i brug. Ikke tag jer af mit ‘all natural look’ her HAHA. Jeg har ikke været så god til at bruge mit kamera denne gang, da det er så irriterende at rende rundt med. Kameraet er alt for stort og klodset, så min iphone er ti gange nemmere. Heldigvis har min kæreste og lillebror begge et go pro kamera, så jeg har massere af gode billeder fra diverse steder som jeg kaster ud på bloggen :-*

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Fra Frankfurt til Sacramento, Cali. Fra Sacramento, Cali til L.A.