TODAY.

TODAY + GIVEAWAY.

b1 b3b2b4bHej bloggen. I dag er det Tirsdag, og min lillebror får sit afgangsbevis på folkeskolen i aften – Tillykke til ham. Han skal ‘fejres’ i aften af min familie med god mad og hygge. Det er helt vildt, at det er fem år siden jeg selv gik ud af folkeskolen. Tiden flyver jo afsted! Jeg håber i har det dejligt, det har jeg i hvertfald trods vabler og blister på læben, mhm #mumsi.

Lige nu er jeg på arbejde i Boutique Røpstorff, vi holder ‘kundeaften’ i aften for nogle stykker. Det bliver så fint og hyggeligt, vi har forresten en giveaway kørende inden på vores facebook side, en fin lang nederdel i valgfri farve (sort/hvid). Jeg synes i skal tage et kig derinde, måske er det noget for dig/jer og måske er du den heldige vinder på søndag.

Find os ->HER!

Rigtig god dag<3

6 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

TODAY.