KOMMENDE STUDENT, WHAT TO WEAR?!

TODAY.

t t1 t2 t3 t4 t5 j j1 j2 j3 j22

Først og fremmest, ‘glædelig’ sankt hans. De sidste 2-3 år (pånær sidste år, hvor jeg forberedte min sidste eksamen – ‘hue eksamen’) Har jeg fejret Sankt hans med mine veninder, og hvert år har jeg været heksen… Hvem havde troet det? HAHA Jeg har alle år haft tyl skørt på og dramatisk make-up, en lige god fest hvert år. Men i år, skal jeg ‘fejre’ det hos min sviger familie til grillmiddag og bål i gården og se SÅDAN HER UD^

Pas på jer selv, og tillykke til alle jer – der er blevet studenter i dag :-* I fortjener det.

Rigtig god aften, møs og kys fra mig.

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

KOMMENDE STUDENT, WHAT TO WEAR?!