Student anno 2013.

KOMMENDE STUDENT, WHAT TO WEAR?!

UDSALG:sale Og ikke udsalg:a1

Inspiration til din sidste eksame, 20-30 min før du får din hue på. Hvad tager DU på? Kjole, helt sikkert en kjole. Intet er smukkere! Jeg var selv på udkig efter en. Men kunne overhovedet ikke finde en jeg kunne lide eller passe ordenligt. IGEN: min tiny krop har problemer med de fleste kjoler, enten er det i brystet og ellers er det i taljen. Derfor endte jeg op i en hvid blonde top og et par ‘læder’ shorts, hvilket jeg ikke var særligt begejstret for.

I år til gengæld, synes jeg at der er mange muligheder – selvfølgelig, når det ikke er en selv:) Selv gina tricot har formået at lave nogle søde kjoler, til priser man kan havde med at gøre og det har Nelly altså også. Nelly har blandt andet sat en masse på udsalg, as always. Billederne ovenover er fra Nelly af, og jeg kan smadder godt lide dem alle sammen. Faktisk ville jeg havde svært ved at vælge en 🙂

Har du/i allerede fundet ud hvad du/i skal tage på? tell me about it.

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Student anno 2013.