LATELY.

DAGENS.

todaytoday1today2Hej søde læsere.

I dag er det mandag, og jeg er på arbejde. Vi har fået en masse nye vare som jeg snart skal til at fotografere, og så har jeg rykket lidt rundt i butikken. Jeg er nede i Boutique Røpstorff i dag, og skal i Designersmarket de næste par dage.

Jeg glæder mig mere og mere til at komme ud og rejse, jeg ved at det bliver en fantastisk tur. Som i nok ved, rejser jeg jo til USA med min familie samt kæreste, det bliver så fedt at komme lidt væk fra hverdagen. Vi rejser d. 11/7 hvilket jo er snart, og vi skal være væk i en måned. Jeg lover, at der vil komme indlæg stort set hver dag, imens jeg er væk. I vil få en masse opdateringer fra turen, fra alt hvad vi foretager os og oplever, lidt ligesom sidste gang jeg var afsted :-*

Indtil da, vil jeg arbejde som en gal og sørge for at kunne tjene lidt penge til jeg vender hjem igen, man skal jo ikke spare når man er ‘over there’ og samtidig skal der stadig stå lidt cash på kontoen når man er hjemme igen.

Jeg håber i har det dejligt, det har jeg i hvertfald. Kys herfra!

7 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

LATELY.