DANSK KVALITETS-LAMPE FRA VITA

NÅR JEG IKKE BLOGGER.

1Når jeg ikke får blogget mine ‘dagens’ på www.fashionmyway.dk, tager jeg stadig mange outfits billeder og poster dem på instagram. Følg med derinde ‘Kathrinehovgesen’. Her rocker jeg blandt andet moss copenhagen, jeans og amust sneakers. 2 Her har jeg Boutique Røpstorff shiny leggings på – bedste leggings ever. Butikkens ballerinaer som også er en fornøjelse at rende rundt i, og butikkens trøje. Pelsvesten er fra en messe for 100 år siden. 3 Leggings fra H&M, sko fra H&M, Cardigan fra vila (tror jeg nok), BOY LONDON t-shirt fra butikken af. 4 Når jeg så har sådan HELT fri fra job – hvilket sker ret sjælendt, ligger jeg helst i min seng og ser serie. Her på det sidste har jeg fuldt godt med i ‘Orange is the new black’ som er hylende morsom. Nu går jeg og venter på sæson 2. Jeg ser helst fridagen gå med afslapning, men det er jeg altså ikke helt god til. Istedet ryder jeg op, gør rent, vasker tøj, sender tøj afsted på posthuset og ja – får gjort alle de ting jeg ikke gør i hverdagene. Så helt fri har man vel aldrig. En fridag er også = INGEN MAKE-UP. 5Min veninde Amanda, er flyttet ud på Amager. Hun plejer at bo lige overfor mig i Ishøj, så nu er det besværgeligt at planlægge hvornår vi skal ses osv. Før i tiden skrev vi bare til hinanden ‘lad os mødes om fem’ – så nemt var det. Nu er det noget shit, men vi prøver virkeligt og så bruger vi tiden fornuftigt når vi ses. I onsdags var vi på Hard rock, lige midt i happy hour  uh uhhh 🙂
6 M og jeg har også skulle få det bedste ud af det, når nu jeg arbejder så meget- og han har sin skole. Vi er begyndt at spille spil, lave flere ting sammen og tage mere ud istedet for bare at ligge derhjemme og glo film. 8 9 Jobber den lige på de her billeder. Har min flotte selskabs kjole på fra KAFFE. Den er simpelthen så fin, mere om den senere :-* 10 I lørdags var der melodunte grandprix og det så jeg sammen med pigerne. Vi holdte surprise for min veninde Malene som fyldte 21 d. 5/5. Vi tog virkeligt røven på hende, og det var seriøst det fedeste, hun er nemlig ikke så nem at narre i hverdagene :D. Vi spiste hjemmelavede pizza’er, slik og drak vin. RIGTIG tøse hygge :-*

11 Igår aftes besluttede M og jeg mig for at juice lidt. Vi er ret spontane, får vi en idé skal det bare ske med det samme :). M var rigtig skeptisk, og var helt overbevist om at det vi havde handlet ind, ville smage af ad. Men no way, det smagte fantastisk.

Gulerøder, æbler, rødbeder, ingefær, citron og appelsiner uhmmmm. 12Jeg er startet til Bikram yoga/Hot yoga og hold kæft jeg elsker det. Jeg skal afsted igen i aften, og de dage jeg ikke dyrker yoga prøver jeg så vidt muligt at ramme fitness centeret. Sommeren er jo lige rundt om hjørnet, og jeg skal en måned til USA. Jeg bliver nød til at holde mig noglelunde i form, så jeg kan komme over og æde lige det jeg gerne vil 🙂

Jeg håber i har det dejligt og jeg er virkeligt ked af, at jeg ikke får blogget hver evig eneste dag. Men jeg gør det, så snart jeg har lyst og tid <3

Senere i dag får vi nye vare i Boutique Røpstorff, her sidder jeg nemlig nu og venter spændt :-* SÅ hold godt øje med fb siden.

3 KOMMENTARER

 • Vapours.dk

  Hej, ka se at din e-cig ikke har det så godt. Vil gerne invitere dig til vores super lækre e-cig forretning på Frederiksberg (overfor Metroen) hvor du kan prøve vores væsker fra Sundbygaard (uden sødemiddel og tilsætningsstoffer) samt en ny Protank Mini 3 fra KangerTech.
  Ser frem til dit svar.
  Kontakt mig på 60-222-606 hvis det fanger din interesse.
  Vh
  Vapours.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op hvor har du meget smart og fint tøj! :-).
  Synes det var et dejligt lille indlæg!

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

DANSK KVALITETS-LAMPE FRA VITA