FREDAG, OH FREDAG.

AMUST + ADAX LAGERSALG

sko sko1 sko2 sko3 sko4 sko5 sko6 sko9Jeg gik så meget amok, men shoppede kun sko for 1500,- og tasker for 400,-

Amust havde et bredt udvalg af sko, støvler, tasker, bælter og tørklæder. Det var som at være i himlen. Vi fik sække i indgangen, og jeg nægtede at prøve dem på. Jeg løb igennem det hele, og kastede sko ned i sækken. Da vi så stod i køen på vej ud for at betale, sorterede jeg i dem. Det var så fantastisk. Jeg var afsted med min mor, vi havde planlagt hele dagen. Efter amust tog vi i et center og spiste noget frokost, derefter ned og se Ejner Hessel/mercedes i roskilde hvor min mor arbejder som værkfører. Hele bygningen var lavet om, og det er simpelthen blevet så fint. Klokken tre kørte vi til adax lagersalg, der var fandme trængt af mennesker. Man skubbede og maste – og man fandt hurtigt ud af hvad man skulle gå efter. Der var de flottese skind tasker til computeren, jeg fandt et fint et til 100 kroner – værdi 500 i butikkerne. Tasken på billedet er også i læder, den gav jeg 300 kroner for, og fik ovenikøbet hilst på ham der havde designet den :-).

Det kan sgu godt betale sig at komme på lagersalg nogle gange om året. Man spare i hvertfald hjernedødt mange penge. Sådan et par amust sneakers gav jeg 300 kroner for, i butikkerne ligger de til omkring 1000 kr, hvis ikke mere.

Dog gik jeg glip af Malene Birger lagersalget 🙁 ØV.

Var der nogle af jer der var afsted? :-*

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FREDAG, OH FREDAG.