TIRSDAGS OUTFIT

DEN ANDEN DAG.

Opdateret for nylig1

Den anden dag, faktisk i onsdags hvor jeg var til optagelsesprøve på KEA, på E-design linjen, tog min søde veninde Isabelle fra gymnasiet og jeg efter prøven ud, og spiste en velfortjent frokost på ‘Letz Sushi’ tæt ved nørreport st. Oh det var lækkert, vi nød et glas vin med til maden, ih det var godt.

Prøven gik godt tror jeg. Min mavefornemmelse er egentligt ok, men prøven var virkelig åndsvag. Man sad der i 2,5 time og de første 45 min. blev brugt på at skrive en ‘ansøgning/cv’ og så havde man så resten af tiden til at vise hvad man egentligt kunne, mega wierd og mega stressende. Men nu må vi se, man får jo først svar d. 28 juli! :-*

PS. min søde veninde har startet en fin blog op, jeg synes lige i skal vedlægge den et besøg. www.Isabellelundberg.dk <3

MØS OG KYS!

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

TIRSDAGS OUTFIT