I DAG.

MY BEAUTY QUEEN.

farmor

Oh, min kære farmor som jeg elsker højere end noget andet – hvilken skønhed?!

Jeg elsker gamle billeder, de inspirere en så meget. Skønhed er ikke den samme, som den var i gamle dage. I har sikkert også set billeder fra jeres bedstemødre af, de så jo brand godt ud. Tiden var en anden, billederne var noget andet, moden var noget andet og skønheden var noget andet. Jeg er virkelig imponeret over hvor meget tid de brugte på at sætte deres hår så fint, det så jo overdrevet ud den gang.  Og når ja, festerne var HELT sikkert også noget andet, min farmor er i CHOK over at folk tager sneakers på når de skal ud og ‘danse’. HAHA jeg elsker det 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I DAG.