I MORGEN ÅBNER BOUTIQUE RØPSTORFF

PicMonkey Collage

Godaften kære læsere.

Jeg har simpelthen haft så travlt på det sidste. Jeg har arbejdet fra tidlig morgen til sent om aftenen og er i søvnunderskud muligvis på vej til at blive syg- men det har jeg altså slet ikke tid til!

Jeg har været med til at åbne DesignersMarket ude i City2, pisse fucking fedt men også røv hårdt. Vi åbnede i torsdags og det var en kæmpe succes, jeg er næsten fuldtid for tiden pga opstart, så det er sgu nogle lange dage. Efter arbejde kører jeg til Brøndby Strand for at hjælpe fantastiske Heidi med at åbne hendes forretning ‘Boutique røpstorff’, og det sker i morgen – så der har simpelthen været knald på, udover dette så er det jo outlet sæson, så her hjælper jeg også til på Diesel standen rundt omkring WUHU #arbejdarbejd.

MEN ALTSÅ!

Boutique Røpstorff åbner i morgen, og vi holder reception hele dagen allerede fra kl. 10 af, vi håber på at få anskaffet en rød løber- så vi rigtig kan føre os frem i morgen!

Der vil være goodiebags til de 10 første købere og derudover popper vi nogle flasker og skåler med jer. Vi har sørget for nogle hyggelige giveaways hele ugen, så tag og følg med inden på facebook siden.

DU behøver ikke bo tæt på forretningen hvis du forelsker dig i noget af tøjet, vi sender gerne afsted, så endnu en grund til at følge med!

Vores instagram er oppe ’boutiqueroepstorff’ så ind og følg med der også 🙂

Jeg håber i har det fantastisk, jeg tror at jeg har fået tid til bloggen igen – det kan jeg i hvertfald se i min kalender :-*, så hold øje med bloggen- jeg kaster nogle giveaways ind her også!

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FORÅR I LUFTEN.