EN GOD LIP PLUMPER?

RESTAURANT ANBEFALING.

bones

I aften har min ven Jonas fødselsdag, og derfor skal vi (Jonas, min kæreste, hans kæreste og jeg) ud og spise. Normalt når vi tager ud, ender vi på fisketorvet- for så følger der som regel en biograf tur med. Ikke i dag, i dag skal vi bare hygge med lækker mad, dessert og vino 🙂

Bone’s er en af mine favorritter udelukkende på grund af deres salat bar og deres ribs. Jeg har kun prøvet, at spise på den Bone’s der ligger i Roskilde, så jeg ved ikke hvordan de andre Bone’s i Danmark er. Men Roskildes kan 100% anbefales.

Bone’s er en rigtig amerikansk inspireret restaurant  med gode bøffer, burgere og som nævnt ovenover – deres helt igennem fantastiske ribs. Nogle ville mene at, de minder en smule om Jensens Bøfhus (lidt det samme menukort, samme koncept, bare dyrere), forskellen er bare- at på Bone’s får du virkeligt en god oplevelse og noget for pengene. #jensensbøfhus-er-LORT!

Kender i til Bone’s? Hvad synes i? <3

OHW, jeg glæder mig virkeligt til en god aften med god mad og godt selskab – jeg vil sørge for at i får et dagens inden jeg tøffer afsted. Rigtig god fredag aften kære læsere, nyd nu weekenden!

8 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

EN GOD LIP PLUMPER?