INSIDE AND OUT.

JOURNEY THIS SUMMER.

journey

Yes, i læste HELT rigtigt. Til sommer når vi rejser til USA, skal vi som tradition til koncert. For nogle år siden var vi inden og se American Idols, hvor jeg var helt besat af Adam Lambert. Jeg var så desperat, at jeg købte en t-shirt med hans ansigt på til koncerten, haha det var altså nok noget af det vildeste.

Sidste gang vi var afsted, var vi til koncert med ‘Foreigner’. Til jer der ikke ved hvem der er, gå ind på mit indlæg HER! Hvor jeg har skrevet om dem, blandt andet også smidt nogle fantastiske sange op med dem. AWW!

I ÅR KÆRE LÆSERE, skal vi ind og se Journey, og jeg forguder det band. Jeg elsker deres musik, og i får lov til at lytte til nogle af deres sange nedenunder her. Jeg glæder mig som et lille barn, og jeg var så taknemlig og glad da jeg fik det af vide. Normale unge mennesker ville sikkert sætte pris på en Gaga koncert, men jeg hæler mere til det her musik.

Prøv engang at lytte lidt med. Jeg har nogle fantastiske minder med disse sange!





Jeg kunne blive ved, hold kæft jeg er fan. Hvad siger i?

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

INSIDE AND OUT.