LEATHER LOOK.

HER PÅ DET SIDSTE HAR JEG:

 photo a9_zps58bca4d3.jpg

Har jeg været vidne til en kæmpe brænd, og det her var min reaktion^

Ej løgn! Brænden startede omkring halv fem i lørdags, og jeg var lige kommet ud af badet da min bror løber forvirret rundt og skriger at ‘huset brænder’. Jeg begyndte at græde, for jeg troede til at starte med, at det var VORES hus. Så tankerne fløj igennem mit hovede, om hvordan jeg nu skulle rede mine ting. LIGE indtil jeg fik kigget ud af vinduet, og så at det var dem overfor os af, hvis hus var i KÆMPE SKY HØJE FLAMMER. Jeg fik svinget et håndklæde over mig, og løb ud i en fart og råbte efter min mor og far, for i de sekunder anede jeg ikke om, andre havde opdaget det. Det viste sig så, at hele vejen stod uden for an, og jeg måtte her skynde mig at få noget tøj på, så jeg ellers kunne komme med ud og observere.

SHIT det er bare NØJER når det brænder, jeg havde aldrig oplevet noget lignende, og man er virkelig bare HJÆLPELØS. I dag er huset totalt-smadret og intet overlevede branden, altså jo- dem der boede der selvfølgelig!

#SHITSHITSHIT, ugens vildeste.

 photo a6_zps410dca21.jpg

I søndags var min familie til spisning hos min moster, mine kusiner og min onkel. Og ja, det er smækre-lækre FIERCEOGFATTIG Kia på billedet, der lige får røget en E-PIND.

Det sjove ved dette er, at det er min e-smøg og smagen er ‘Peppermint’ men jeg troede, at det var Sparemint/Spearmint. DET SJOVE ER SÅ, at jeg ikke er så god til at udtale ord og slet ikke helt ordenligt på engelsk. Så da min familie spørg mig hvilken smag det er, siger jeg SPERM-MINT – jeg øver mig stadig i at sige det rigtigt, men det er sgu svært. Og ja, hvis i følger Kia på instagram, kunne i se- at hun så skrev lidt om det igår, og det synes familien altså var PISSE FUNNY inkl mig selv selvfølgelig. Så nu er det bare blevet til SPERM-MINT #mumsfilibaba.

Vi er BTW en familie der er ret besat af de her unikke E-cigeratter, min onkel er blandt andet er stor samler og ved alt omkring det. Stor ros til ham!

 photo a5_zps5814a913.jpg photo a4_zpsd964bf52.jpg photo a10_zps8ca3ccb6.jpg

Kvalitetstid, fødselsdag og rigtige gode venner altså!

Vi, Meck og jeg brugte fredagen på et vennepar vi har. Vi var ude og spise på Bones, mhm og derefter hjem til Jonas hvor vi spillede latterlige spil hele natten. Latterlige fordi vi spillede dyre-quiz, og ingen af os ved noget som helts om dyr, udover det spillede vi trivial pursuit med Disney (WTF) og tegn&gæt og det er jeg OVERDREVET god til, i burde næsten se mine tegninger og se om i kan gætte det, haha – altså jeg synes selv det var unikke tegninger, men resten af flokken kunne ikke altid lige gætte og se det.

 photo a2_zps725e5ea6.jpg photo a7_zps1969a902.jpg

I sidste weekend var vi til fødselsdag i Mecks familie, hvor vi lavede det om til ‘Cocktail party’ og jeg skal lige love jer for, at vi fik smagt en masse forskellige drinks. NØJ #sikkeenfest #ogsikkeengodaften!

 photo a1_zpsa6a41e24.jpg

Meck og jeg<3

My love of my life. Og ham har jeg altså også set, her på det sidste!

 photo a8_zps07cf1f3d.jpg photo a3_zps56d8c2ce.jpg photo a_zpsf69a49a9.jpg

Og ja, så har jeg selvfølgelig også fået taget nogle #selfies.

3 KOMMENTARER

  • Ousj, så skremmende med brann!! :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Frederiksen

    Incl.din søde moster,fra Roskilde,er også “røget”på e-cig…….dejlige billeder,pænt med dit hår,bare ærgerligt jeg ikke vidste der blev holdt “fam.hygge) men man får jo ikke mulighed for at deltage i alt…….og forfærdeligt m. Branden,godt alle er ok,og gudskelov at det ødelagte er ” døde ting”. Og vi ses til din føsdag.knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

LEATHER LOOK.