RØDE BUKSER PÅ EN SØNDAG.

HER DEN ANDEN DAG OG 11 TING OM MIG I BYEN.

hejhej

Jeg er HELT vild med min ‘nye’ trøje fra BIKBOK. Den forstår virkeligt at ‘glitre’ igennem :-).

Billederne er taget en fredag aften, inden momse her skulle ud og give den gas. Som i nok kan se, går jeg ikke så meget i byen længere -jeg er virkelig blevet et trist væsen. Så når jeg så endelig SKAL ud, og jeg mener SKAL.. (jeg skal lokkes, plejer som regel at ‘få ondt’ et eller andet sted, SÅ dårlig undskyldning) så ender det altid med, at jeg får drukket mig ned og har det pisse sjovt. #typisk!

11 idiotiske/fornuftige ting ved mig i byen:

1: jeg danser kun hvis jeg er MEGA stiv!

2: Jeg drikker ALDRIG shots! Shots= bræk.

3: Jeg kan ikke lide smagen af vodka, men jeg har alligevel altid foretrukket en skinny bitch – OG JO, man kan godt smage vodkaen.. Jeg kan i hvert fald godt!

4: Jeg kan ikke fordrage opvarmning – jeg holder ikke hele natten så!

5: Jeg drikker absolut IKKE vodka-sodavand eller vodka-juice, fy for satan. Jeg foretrækker drinks!

6: Jeg HADER druklege, især de lege med dumme kort’ jeg fatter det ikke og deltager ALDRIG!

7: Jeg kaster ALTID op, og noglegange fester jeg videre – andre gange ender jeg i storkespringvandet, falder over mig selv og bliver hentet. (Det skete for ikke så særlig længe siden, tak for hjælpen til de der var omkring mig – jeg husker INGENTING. Værst af alt- jeg nåede ikke videre i byen, jeg deltog kun til spisningen. HA HA HA)

8: Jeg er først nu her, begyndt at gå med taske. ERGO: du har aldrig kunnet få fat i mig i byen, mega irriterende, da jeg er typen der altid ‘forsvinder’.

9: Jeg er ALDRIG social med de mennesker jeg tager i byen med, mega mystisk. Men jeg finder altid på noget sjovere at lave, haha. FULDELIS.

10: Jeg har aldrig haft bukser på i byen – NO GO!

11: Jeg kan INGEN sange, så hvis i ser en eller anden idiot stå og synge med, uden lyd på så er det mig. Jeg plejer at mime, og folk har altid spurgt mig hvordan det kunne være, at jeg kan ALLE sange. Mega god ros til mig for min mime.

Før i tiden (før fordi jeg ikke rigtig bevæger mig ud længere, kunne stadig finde på det), plejede jeg at gå forbi en Mc donalds og købe et happy meal, gemme det i min taske i gaderoben på enten et diskotek eller en bar og æde det på vejen hjem fra byen, ÅH det var altså luksus – jeg blev altid mega overrasket ‘NØJ, lå den der.. UHMMM – lige hvad jeg havde brug for’ – kan varmt anbefales.

Hvis ikke jeg nåede at vedlægge Mc donalds et besøg inden disko tid, gjorde jeg det på vej ud- og så drak jeg altid mælk til, mega luksus!

Jeres tur: 

Fortæl mig om jer/dig/du i byen 🙂 

3 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

RØDE BUKSER PÅ EN SØNDAG.