JEG.

EN DAG SOM I DAG.

en dag som i dagHvor man bare ikke kan overskue noget, kender i ikke det?

Måske kommer der et dagens senere, hvis jeg altså kan nosse mig sammen. Men mit dagens er meget’meget simpelt i dag, sort på sort WHAT WHAT.

Jeg har været på arbejde fra 8-13 og derefter havde jeg en tid hos min frisør. Fik klippet mine spidser, det bliver gjort hver anden måned – uhuh! Udover det, fik jeg farvet bryn, plukket bryn (det gør jeg ellers ALDRIG) og fik købt mig en ny shampo og en ny hår kur, jeg skal nok vise jer det på et tidspunkt 🙂

Aften burde blive brugt i fitness, men jeg kan simpelthen ikke komme afsted. Jeg ligger så dejligt i min seng, og skal faktisk liiiige til at se alle de gode reality programmer på viaplay. Viaplay kan VIRKELIG anbefales, shit det er godt.

Jeg håber i har haft en dejlig ‘onsdag’ dag, og at det fortsætter sådan!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JEG.