HER PÅ DET SIDSTE HAR JEG:

DAGENS OUTFIT/FOTO SPAM.

 photo b9_zps2510bdf4.jpg photo b8_zps3b621f62.jpg photo b7_zps16b95a32.jpg photo b6_zpse3b1b7c4.jpg photo b5_zps2a4cd44c.jpg photo b4_zpsbe258c96.jpg photo b1_zps5aeb1d17.jpg photo b2_zps75741c88.jpg photo b_zpsfeb4f4d4.jpg

Dagens ‘skal-til-bal-outfit’, lød det fra en af eleverne ovre på skolen idag. Hold kæft de er morsomme. Men arh, bal og bal – havde seriøst en fest i morges og derfor skulle ‘dagens’ også være en fest. Var i sindsygt god tid følte jeg, og alligevel var jeg ved at komme for sent #typisk.

PS. jeg hader de fucking stikkontakter der sidder overalt i det her hus (de fire øverste billeder). Man kan bare ikke undgå dem, ligemeget hvor og hvornår og så PRO er jeg ikke, at jeg kan fjerne dem, eller sløre dem på billederne. Hehe, jeg må vidst prøve at øve mig lidt.

Jeg håber i har haft en dejlig dag, vejret gør virkeligt meget ved ens humør – min dag er reddet!

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

HER PÅ DET SIDSTE HAR JEG: