HVIS DU GODT KAN LIDE JORDBÆR

VILD MED KONGEBLÅ

blåDet er svært at fotografere blusen i mørke, haha bare forestil jer- at den er kongeblå 🙂 Jeg købte blusen/t-shirten i large, så jeg kunne bruge den som kjole. Købte den lige før nytår, og gav 170 for den tror jeg. Jeg havde den blandt andet på til middagen nytårsaften og den er simpelthen bare så fin. Især detaljen med guldet i midten!

Der skal nok komme flere billeder med blusen senere på bloggen 🙂blå1

Kjolen her, er også kongeblå men igen er det svært at se på billederne haha. Den er købt i Sverige i Bikbok. Btw så elsker jeg den forretning, især når der er udsalg, man kan altid finde et eller andet i bikbok som man bare skal eje. Jeg købte også nogle flere ting på udsalg derinde, det kommer senere på bloggen :-).

Men altså, kjolen sidder virkeligt pænt. Jeg er vild med ryggen, hvor der er en cirkel der er bar. Den har også en super fin hals. I kan se den rigtigt ved at trykke HER!  Meget enkel kjole, men super flot til fine eventer. Jeg tror jeg gav omkring 100 kroner for den på udsalg 🙂

Har i fået shoppet amok kære læsere?

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

HVIS DU GODT KAN LIDE JORDBÆR