SORT PÅ SORT OG RØDE ØJNE

 photo Untitleduuuu_zps29b0a3a0.jpg photo Untitledhhhh_zpsbf83d339.jpg photo Untitledbnbn_zps2ec8e74d.jpg photo Untitledklkl_zps1a310fe8.jpg photo genge2_zpsaf92ce2f.jpg photo gengw1_zpsf9ced44e.jpg photo genge5_zpsa2680862.jpgHej søde læsere<3

I dag har det været en udfordring at tage dagens til jer, da min lillebror og kæreste synes det var mega sjovt at afbryde hele tiden. Men fik alligevel lidt ud af det, M valgte at deltage på nogle af billederne trods hans flotte outfit, haha.

Jeg har været på arbejde hele dagen i dag, og her om lidt skal vi til fødselsdag hos min kusine. Jeg glæder mig til lækker mad :-)!

Har i det godt? Jeg beklager at mine billeder har været ‘nede’, jeg er simpelthen så træt af photobucket æhh..

Jeg håber i får en hyggelig aften, kys fra nu!

6 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *