VILD MED KONGEBLÅ

PROJEKT: VÆRELSE

værelseMin far lavede det her fine tøj stativ til mig sidste år, og nu har jeg så besluttet mig for at få lavet et til, en form for forlængelse af det andet. Sådan, så det fylder hele min væg. Og det vil jo sige, at jeg skal have bøjlet alt mit tøj op, både bukser og shorts (finder nok en smart kasse til shorts) men alt hvad der er i den hvide skuffe-dims skal tømmes og op og hænge. Så jeg kan smide den ud, den er simpelthen så ugly, og rigtigt har den stået inden i mit skab. Men så kom der lige en masse jakker, der tog dens plads. Så nu står den her og pynter :-).

I tænker nok ‘jamen, skulle du ikke flytte hjemmefra?’ og jo men vi venter desværre stadig på en lejlighed, og selvom jeg skal flytte er det nice at have stativet klar, vi vil nemlig tage det med os og lave et tøj værelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILD MED KONGEBLÅ