SÅ ER REJSEN BESTILT

HVID SOM SNE

bloggen

Godaften kære læsere.

Der er så mange ting jeg vil fortælle jer, og så mange ting jeg vil vise jer – men det må komme løbende på bloggen. Som i kan se, så er der overdrevet meget sne udenfor og jeg har bare overdrevet meget lyst til, at tage ud og kælke – men jeg er simpelthen blevet så sløv!  Jeg har haft fri fra arbejde både mandag, tirsdag og i dag. Og det har resulteret i, at jeg IKKE har været oppe og træne! En dag i sengen går selvfølgelig hen og ødelægger de andre dage, helt ærligt. I dag har jeg godt nok været ude og handle, vasket tøj og støvsuget wuhuu, og i morgen står den heldigvis på arbejde 😉

Anyway ..

Jeg er virkelig gået hen og blevet tv-nakoman. Følger både med i bryggen, paradise, tattoo salonen, de unge mødre, singleliv og …… en lille bitte smule big brother HAHA. Er det bare mig, eller er paradise ikke bare vildt skuffende i år? Synes virkeligt kun der er kegler med i år, håber på at der kommer en Nicolas ind, som sidste år og tager styrringen.

Følger i med i nogle af programmerne? Hvis ikke, så tag lige og gør det 🙂

Jo forresten, så følger jeg også med i honey boo boo – og det er startet, og kommer igen klokken 23:00 og 23:30, haha. Det skal i se – min kæreste synes det er røv klamt, han kan slet ikke kigge på det. Men jeg, jeg sidder og flækker af grin over den sjove familie.

Møs fra nu!

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SÅ ER REJSEN BESTILT