ÅRET DER GIK PART 2

ÅRET DER GIK PART 3

September 2013:hej3_zpscddf2e11hej4_zps3d5c209720130905-145008cats_zpsb2bc3c8es2_zps44052203IMG_9632_zpse20ac8efPictures_zps0ab1df8c

Uha, i september måned fik jeg virkelig blogget igennem. Nok den måned med mest blogging i år, beklager søde læsere. Jeg har virkeligt ikke været god imod jer i år!

Men altså, september bød på en masse hyggelige ting/indlæg. Jeg fik investeret mig i min pelsvest som jeg har LEVET i, den reder virkeligt liv her i de kolde vinter-dage. Derudover fik jeg investeret mig i en masse blazere, fin på den. Hvid, grå, sort, sort, sort og sorte blazere juhu 🙂

Jeg var virkeligt på jagt efter en buksedragt- det har jeg været rigtig længe også begyndte jeg at arbejde i en tøj forretning (meget kort) og her fandt jeg en. Den sorte jeg har på som er fra MAPP- det har været overdrevet svært at finde en. Fordi jeg både er lille og smal, og de fleste buksedragter er altid GIGA lange. Alt for lange, og store i livet! Efter nogle uger, fandt jeg en mere fra mærket ICHI 🙂 SÅ tøser- hvis i er små i det, så kan disse to mærker sagtens anbefales.

I september måned viste jeg jer også hvad jeg havde fået i studentergave, og der fik jeg jo en masse gode gaver, blandt andet aben på billedet ovenover og ringen fra min sødeste kæreste<3

I september var jeg ude på messer også, både at arbejde men også for at shoppe lidt (trods sygdom). Her gik jeg amok med Jeffrey Campbell sko, og jeg viste jer blandt andet min samling 🙂

Oktober 2013:blog7_zps904b5d15blog_zps859b25dcblog5_zps32c7bf81s3_zpsf1f939cd5_zpsb6e90e41done6_zpsd555bee4blognu_zps59f87189PicMonkeyCollage4_zpsf4ae6fefreflectionkat4_zps944f313fkathrine_zpsf36fce5ckat3_zpse916f464

Oktober måned var en rigtig dejlig måned. Jeg startede ud med, at arbejde lidt for Miss nameless, som er en rigtig fin forretning i greve. I skulle næsten tage og finde deres facebook side, de laver en del konkurrencer der 100% er værd at deltage i – pisse fedt tøj og smykker<3

I oktober rockede jeg læder looket, købte mig en fin pels jakke, fik mig en fluffy jakke, fik brugt en del penge på shopping, fik købt en masse flytte-hjemmefra-ting med min kæreste og fik prøvet min galla kjole igen – den er så fin altså<3

Udover det, fik jeg vist jer mit korte hår og det fik jeg kun ros for kan jeg huske – tak for de søde ord, i er de bedste<3

Oktober måned bød også på familie fødselsdag igen igen, både min mor fyldte år og min kærestes mors mand fyldte rundt, så ham fejrede vi godt igennem, her var der både kro ophold og tre retters menu, + at han fik en rejse til Gran Canaria med hele familien i fødselsdags gave, derfor var vi afsted i december måned<3

November 2013: jdag1_zpsfc140f95bloggen1_zpse63010f8halloween3555_zpsc1a0272cIMG_6644_zpsac14278cIMG_0531a1selfie_zpsf7c060bdk7_zpse5166991kath1_zps5029d458

November= J-dag, julestemningen der starter for tidligt takket være butikkerne der spiller julemusik i ALT for god tid & Halloween<3

Jeg har på ingen måde fejret j-dag – jo SIDSTE ÅR, og jeg kan faktisk ikke engang huske hvad jeg lavede den dag, altså denne gang. Jeg kan bare huske, at jeg sad i toget og kiggede på alle de fulde mennesker og at jeg fik en j-dags nissehue som jeg hurtigt blev glad for 🙂 HAHA!

Halloween blev fejret med veninderne, som i nok kan se på billederne. Jeg sminkede mig selv og synes det var PISSE sjovt! Folk synes jeg så mega klam ud, hvilket jeg overhovedet ikke forstår – haha. Jeg kan huske at jeg på et tidspunkt tog min paryk af, og en af gæsterne bare stirrede og fattede brik, vedkommende troede seriøst det var mit eget hår- but who knows? har jo altid farvet håret mørkt. Det var så sjovt, meeen man skulle nok havde været der 😉

I november måned begyndte jeg for sjovt at lave negle, gele negle. Men jeg stoppede hurtigt eftersom det tog mig 6 timer at lave min venindes negle, haha. Det var for sygt! Vi begge var ved at falde om af træthed, og så holdte lortet ikke engang.. Nogle af neglene faldt af allerede dagen efter, men flotte blev de godt nok!

Jeg brugte kassen på produkter, på pensler, på alting faktisk. Men det har været nyttige ting, ting som jeg har været rigtig glad for<3

Jeg købte også den lyserøde kjole – uh uhh, jeg prøvede at worke nogle farver og ikke være sort på sort. “Man skal ikke være bange for farver Kathrine” Siger min mor altid.. Og måske har hun ret.. Farver skader ingen ting, det giver kun glæde seriøst, man ser mere glad ud :-).  Sort er bare altid nemmest, og derfor blev den sorte kjole på et af billederne også gjort til min yndlings kjole. Jeg brugte den blandt andet nytårs aften, det er en sexy lille sag.

December 2013: blog_zps3aea269dblog5_zps3efb1881blog15_zps6e8d3140blog28_zpsbc499bcannnnnn_zps2a2e003fnn_zpsf30c25ddmalmoslash_zps3f31e146PicMonkeyCollage4_zpsb5682f226666_zps76e2557cPicMonkey-Collage3333Untitled3_zpsb65a628fPicMonkey-Collage2222

Det er jo ikke så forfærdeligt længe siden, at jeg bloggede min december indlæg, og jer der følger med ofte – ved hvad der skete 🙂

December måned startede ud med Lübeck julemarked med mor, far, bror og kæreste. Det var skide hyggeligt, julemarkedet var pisse røv men hotellet, maden osv spillede bare 😉

Da vi kom hjem igen lå der en body shop julekalender på min seng, fra min sødeste kæreste af<3 Jeg kom godt nok til at åben alle lågerne før tid- men jeg blev sindsygt glad for den!

D. 10 december rejste vi til Gran Canaria (Svigerfamilien & jeg). Det var en rigtig dejlig tur, og et rigtig godt tidspunkt at rejse på -trods oversvømmelse! Vi havde nogle overdrevet dejlige dage:)

Ugen efter, tja så var det jo næsten juleaften samt juleferie. En tid som jeg holder rigtig meget af, det er seriøst det hyggeligste i verden! JUL<3

Jule dagene blev brugt på familien, og d. 30 december tog min kæreste og et vennepar så afsted til Malmø, hvor vi fejrede nytårs aften. Dejligste måned altså, indlæggene kan i læse i januar måned 2014, indlæg der blandt andet handler om mit hår og make-up fra den store aften, altså hvis i ruller lidt derned af<3

Ringen på billedet fik jeg af min kæreste, han overraskede mig ude i lufthavnen på vej hjem fra Gran Canaria<3

I december måned blev jeg besat af blonder og gennemsigte opbevaringsbokse.

________________________________

Jeg håber i nydt disse indlæg, og jeg ser allerede frem til at lave flere af disse indlæg i fremtiden<3

Jeg vil virkelig prøve på, at blive bedre til at opdatere bloggen, lade jer følge med i hvad der foregår i mit liv, og tage flere billeder med mit ‘rigtige’ kamera. Året har været fyldt med en masse ting, som har gjort at jeg ikke altid har kunne overskue det hele på en gang.

Mit nytårsfortsæt vil helt sikkert være, at arbejde med mig selv, kunne give tid og plads til at være mig, og slappe mere af samt give bloggen/jer en masse i det nye år.

Mere om nytårsfortsæt senere på bloggen<3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ÅRET DER GIK PART 2