ÅRET DER GIK PART 1

ÅRET DER GIK PART 2

Maj 2013:cats_zpse5b7f023hej_zpsed14c73dcats1_zpsecf5edc3d2_zpsb6bf87c0mig2_zps88635360

Maj måned bød på lidt af hvert, store ting skete faktisk i maj måned. Ting som jeg aldrig noglesinde vil glemme. Jeg havde den helt store galla fest i maj måned som i nok kan se på de to øverste billeder.

Galla festen blev holdt på Brøndby stadion, det var med spisning og fest. DYR omgang må man sige, men ubeskriveligt var det godt nok og jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit udseende og kjole den dag. Det hele gik bare som smurt- alle så pisse hamrende godt ud og især mine klasse kamerater samt galla partner!  Jeg var godt nok pisse syg og måtte forlade festen tidligt på aftenen, men jeg nåede at opleve de ting jeg skulle og jeg kunne vågne op dagen efter uden dårlig samvittighed og uden tømmermænd.

Udover galla festen, havde jeg også ALLER sidste skoledag i maj måned, og det var også her at de skriftlige eksaminer startede. Jeg kan huske hvor underligt det var, det er det godt nok stadig, at skulle give slip på noget som man både havde glædet sig til, men også noget som var ens tryghed. Gymnasiet gjorde virkeligt en kæmpe forskel i mit liv. I starten tøvede jeg meget, og synes egentligt at det var pisse svært og var gang på gang ved at opgive, men gjorde det ikke. Jeg gennemførte det, og det var så stort. Det lyder måske bekendt hos jer andre der læser med, at man seriøst savner gymnasiet hver evig eneste dag! Man ville så gerne gå det hele igennem igen, bare for at have folk omkring sig 24/7 som i gymnasie tiderne.

Anyway..

Maj måned bød også på distortion, og det var anden gang at jeg deltog i det, og fy for fanden hvor er det bare ikke mig haha! Udover distortion, så var det også i maj måned at knolden var på sit højeste og det største- større end mit lille hovede. Jeg elsker den knold, og det er efterhånden længe siden, at jeg har haft den!

Juni 2013: h6_zpsb57393c3h2_zps33e34fe3IMG_8676_zps4bfb1a94

hej_zpsb886fabd1013442_10151467192876046_52182592_n_zpsdb5feff8IMG_2669_zpsf02a661dIMG_5546_zps0e2fe7891058540_10200993989428525_1309111981_n_zpsa0526cd3

Juni måned var nok den vildeste måned i mit liv! Det var i denne måned jeg gik op til min sidste mundtlige eksame, gik ud af døren, knækkede sammen og alle mine tætteste stod derude klar til at ønske mig tillykke og give kram og møs. Mine stolte forældre stod klar, og min mor var parat med den fine kongeblå hue. Huen sad på mit hoved præcis i 2 uger. HVER DAG I TO UGER, det var lige før jeg sov med den på.

1-2 dage efter at jeg fik huen på, skulle vi køre vogn og det var seriøst den vildeste dag i mit liv! Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Det var den bedste dag i mit liv, sammen med de bedste mennesker omkring mig, simpelthen den bedste klasse igennem 3 år. Vi grinte, græd og brækkede os. En dag man aldrig glemmer og jeg får sådan lyst til at booke en vogn her til sommer, bare sådan for sjovt!

I juni måned gik jeg også med store hatte, og var til fine fester hvor jeg blandt andet bar kjolen ovenover, hvis i vil se flere billeder fra juni måned – flere studenter billeder så tryk på arkiv knappen ovenover :-*

Juli 2013:

-.-

Ingen indlæg i juli, udover studenterindlæg og billeder, og det er rigtig øv – for i juli/august havde jeg min familie fra USA på besøg. De kom faktisk for at se mig, med min fine hue på og var hos os, og fejre mig sammen med hele min familie. De var i Danmark i ca. 4 uger, og det var de 4 hyggeligeste uger igennem LANG TID! Så i juli måned, brugte jeg tiden på min familie, min kæreste og mine venner. Og selvfølgelig var jeg da lidt ude og fejre min studentertid 🙂

August 2013:hej_zpsf46e3da7IMG_8861_zps1131cc12IMG_8923_zps5cce7213

I august måned rejste min familie fra USA hjem og det var trist, virkelig trist. Min gymnasie tid var også forbi, jeg havde det egentligt lidt underligt i denne periode, for man følte sig en smule ensom, selvom man ikke var det. Måske mere tom inden i!

August startede ud med et lagersalg hos kirstenKBH, min kusines biks. Der hyggede vi os gevaldigt, det gør vi altid når vi er samlet hele familien. Trods regn kom vi stærkt igennem dagen og der var ok med mennesker. I midten af August (mener jeg nok) tog min svigerfar, min kæreste og jeg afsted til Rhodos, det var godt nok tiltrængt efter alt. Fantastisk at komme væk, og bare få slappet helt af. Det var en dejlig tur :-)!

Udover at rejse, begyndte jeg at arbejde som lærevikar på en folkeskole i denne måned, jeg havde forinden da, arbejdet en smule i en vuggestue samt børnehave – og det var altså slet ikke noget for mig. Jeg stod også lidt i en tøj forretning og selvfølgelig havde jeg også stadige mine outlets ved siden af, så jeg var godt kørende! 🙂

Fortsættelse følger!

4 KOMMENTARER

 • Tine

  Hvor er det nu lige den der smukke, lange, lysegrå kjole er fra? Den, som er åben i siderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh ja, den er købt i H&M for nogle år siden, sat ned.. tror jeg gav 200 for den på det tidspunkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Du var så smuk i din galla kjole!!
  Hvad var det du fejlede i alt den tid :)? hvis det er privat er det selvfølgelig okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh mange tak<3

   – Jeg overvejer lidt om jeg skal lave et indlæg omkring det. Men jeg ved det ikke helt 🙂
   Jeg har haft nogle cyster, der har generet mig. Så fx når de har været på deres største- så blev jeg syg og måtte få noget medicin imod det. Og det medicin, og de mængder, har min krop ikke været så glad for, dels fordi at lægerne til at starte med, ikke rigtig vidste hvad det var. Så jeg kastede op, og kunne ikke rigtig spise, slog ud på munden osv. Og det gik jeg med i et år, hvor de cyster nogle gange bare gik i udbrud.. Det var ikke sjovt 🙁 Og det gik blandt andet ud over min srp, min 20 års og min galla.. I dag, døjer jeg ikke rigtig med det, men man ved jo aldrig om det skulle komme igen.. Der er ihvert fald blevet sagt- at de ikke kan gå væk af sig selv uden en operation.. Så nu må vi se 🙂

   Men i dag har jeg det egentligt udmærket.. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ÅRET DER GIK PART 1