NYTÅRS LOOK 2013

ÅRET DER GIK PART 1

Januar 2013:IMG_5830_zpse029f8bb IMG_5903_zps24c48001 IMG_6036-Kopi_zps04fb6235

Overrasket over hvor sej jeg egentligt er på mine outfits billeder, gal jeg er blevet nederen mht til tøj, jeg må sparke mig selv bag i!

OG JA, DET ER MIG MED MØRKT HÅR.. Gooood i miss it right now…

Men altså Januar måned var jo starten på et nyt år, starten på et nyt kapitel. Jeg kan huske at jeg var vild, jeg gik i byen hele tiden, levede livet, slaggede lidt med gymnasiet selvom jeg egentligt snart blev student, og egentligt skulle begynde at tage det hele lidt mere seriøst, men det kom først senere hen.

Jeg kan huske hvor stressende det var, at jeg ikke anede hvordan min gallakjole skulle se ud. Jeg kan huske, at jeg modtog mine UGG’s i januar, en forsinket julegave. Jeg kan huske at M og jeg ikke var sammen i januar, men at vi så hinanden en smule. Jeg kan også huske at det var min sidste tid i Eventure booking i januar/februar.

& ihh.. Se hvor det sneede i januar, oh oh- glæder mig ikke til sne!

Februar 2013:februar1heujj_zps8904b3faIMG_6695_zps3e41c9f9lol1_zpsa086a476

I februar skete der noget STORT. Meck & Jeg blev kærester d. 4 februar 2013 for anden gang, og vi har været sammen ligesiden. På det tidspunkt havde vi ikke været kærester i et halvt år<3.

Valentins dag ramte verden i februar måned, og M kom med blomster så sød han er.

Februar var en kreativ måned, jeg valgte selv at klippe mit eget pandehår, gå med bordeaux bukser, star wars på maven, huen sad på hovedet hver anden dag og så var jeg inden og se Cirque du soleil ‘Alegria’ med min mor.

PS. så lavede jeg også en video i februar, jeg tør ikke selv se den!

Marts 2013:IMG_7441_zps58251e99IMG_7571_zps63d482e6IMG_7572_zps517da908

I marts måned lavede jeg 4 indlæg herinde på bloggen, og det skyldtes sygdom. Jeg var rigtig syg i marts, og det var ellers en rigtig dejlig måned som jeg til dels havde glædet mig til. Jeg fyldte nemlig 20 år i marts måned, og jeg havde planlagt det helt store med privat fest på et diskotek  med alle dem som jeg holdte allermest af. Jeg tog desværre selv allerede tidligt hjem da jeg simpelthen ikke kunne noget som helst, hverken drikke eller være social.

Samtidig med det skrev jeg SRP, og jeg måtte endda få ekstra tid pga sygdom. Det var en hård og elendig måned. Men jeg kom igennem dem, takket være folk der var der <3

MEN HEY, udover sygdom og det at hænge med hovedet var jeg besat af universet! Jeg ville have univers t-shirt, bukser osv. Jeg gik vidst lidt amok 😉

Jeg havde en del at se frem til, Istanbull tur med klassen i April, Galla i maj og student i Juni. Men kunne ikke se fremad på daværende tid, da jeg bare ville blive RASK 🙂

April 2013:

-.-

Ingen indlæg i april måned. Men det var her i denne måned vi i 3.G var på studietur til Istanbull. Vi havde en kanon tur, godt nok var jeg syg igen lige inden, og jeg var en lille smule nervøs for at blive syg igen dernede men heldigvis skete der ingen ting -jeg klarede den!

Istanbull turen fik for alvor rystet vores klasse sammen, den fik mindet os om at nyde den sidste stund, inden det hele ville slutte. Den gav os et break væk fra den stressede hverdag med pres fra lærerne om ‘lær det’ ‘husk det’ og ‘læs læs læs’

Vi så en masse ting, som jeg aldrig selv ville havde oplevet hvis ikke jeg var sammen med klassen. Blandt andet ‘club crap’, lamme kød over det hele, bilister uden kørerkort, tyrkisk kultur, moskeer, og vilde kjoleforretninger. Det var blandt andet i Istanbull at jeg fandt min galla kjole 🙂

Det var også i denne måned hvor min lillebror blev nonfirmeret, så vi holdte min fars og min lillebrors fødselsdag sammen, som en kæmpe fest og det var dagen inden jeg skulle på studietur! Jeg glemmer aldrig min farmor til denne fest, der bare kørte tequila shots ned som var det saftevand. Det var sgu en god fest!

Fortsættelse følger 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NYTÅRS LOOK 2013