ER I KLAR TIL NYTÅR?

GLÆDELIG BAGJUL <3

mig11Kære søde læsere, glædelig jul (bag jul)<3. Jeg håber i har haft en fantastisk tid med familie og nærmeste, det har jeg i hvertfald. Jeg har simpelthen haft så travlt med både job og julefrokoster at jeg slet ikke har kunne finde tid til bloggen min. Jeg vil prøve at indhente tiden en smule, med indlæg og billeder fra min juleaften samt de julefrokoster jeg har deltaget i. Derudover vil jeg prøve at lave et indlæg hvori jeg viser jer, hvad jeg har fået i julegave, uh uh<3

MEN, jeg vil super gerne vide hvad i har fået juleaften, og om i havde en fantastisk aften. Så smid en kommentar 🙂 

Jeg rejser til Malmø i morgen med min kæreste og et vennepar vi har. Jeg glæder mig helt vildt! Vi skal holde nytår derovre, så nu må vi se hvordan det bliver. Jeg slæber min computer med, så jeg kan holde jer opdateret JUHU<3 

Jeg har endnu ingen idé om hvilken nytårskjole jeg skal have på endnu 🙁 SÅ jeg kommer til at pakke en kuffert fyldt med kjoler, og så må jeg se på det derovre. SPONTANT, første gang jeg noglesinde har gjort sådan. Som regel er jeg altid forberedt, men IKKE i år. Dog har jeg en idé om hvordan mit hår skal se ud, se på billederne nedenunder. Hvad synes i om den frisure?

mig1

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ER I KLAR TIL NYTÅR?