GOODIEBOX DECEMBER

ER I KLAR TIL NYTÅR?

Jeg er næsten, men hvad med jer søde tøser?
Jeg har lavet lidt research og fandt hurtigt ud af, at Nelly.com altså har den flotteste nytårspræsentation. Jeg fandt hurtigt nogle yndlings items, og følte derfor at jeg bare måtte dele dem med jer. I år har jeg ikke rigtig råd til, at gå ud og finde en nytårskjole og en masse flotte lir til. Så jeg må genbruge en af mine fine kjoler jeg har hængene herhjemme, hvilket heller ikke gør mig det store da min nytårsaften kommer til at foregå i Malmø juhu! Men nu må vi se, selvom pengene egentligt aldrig er der- kan der alligevel godt snige sig en kjole ind i skabet hvis nu kjoleudvalget herhjemme er helt håbløst! MEN HER KOMMER MINE SMÅ COLLAGER ALTSÅ, ENJOY: photo newyear_zps296c8b4f.jpgKjole 1/Kjole 2/Kjole 3/Kjole 4

Jeg har valgt disse fire kjoler fra Nelly, som jeg synes er de mest nytårsagtige efter min smag. Hvis jeg SKULLE vælge en af dem, ville det være den sorte kjole, altså kjole nummer tre. Hvis i trykker ind på linket, kan i virkeligt se hvor smuk den. Som i nok ved er jeg total black, altid. Og da jeg ikke er særligt høj, ville jeg ikke tage en gulvlang kjole. Jeg er vild med korte kjoler der har lange ærmer, der er altså et eller andet sexet over dem. Personligt bryder jeg mig nemlig ikke om, at flashe for meget bryst 🙂

Hvilken kjole synes i er flottest? Og hvilken en ville i selv tage på? 🙂 photo newyear1_zpsffdcf337.jpg

1 HER/2 HER/3 HER/4 HER

Mht til kjolevalg, er det også vigtigt at ens undertøj helst ikke er for synligt medmindre, at det matcher skide godt, såsom en bh/top med vildt meget bling bling eller blonder of course! Det betyder selvfølgelig ikke, at man skal rende rundt uden :-). Med tiden er der kommet disse smarte næsten usynlige bh’er samt trusser og de kan altså stærkt anbefales. Jeg har selv den bh på billede et, og den er fantastisk. Jeg er især glad for den, fordi den ingen stropper har, eller ryk har og selvom den ikke har det, så sidder den bare fantastisk godt fast!

Den der vises på billed fire, kunne jeg vildt godt tænke mig at eje. Igen fordi alt mit tøj er sort og fordi den har en flot udskæring i brystet. Her kan man altså godt tillade sig, at have en pæn nedringet kjole på uden det gør noget, for man kan jo hverken se stropper, bh kant eller nippels 🙂

Underbukserne på billede to, er simpelthen for geniale. I USA laver de dem med indbygget balder i, hvad sker der lige for det. So don’t judge toooo fast.. HAH halvdelen af indbyggernes røv er sikkert fake, haha. Fik et chok første gang jeg så det! Men smart nok er det. Tror denne model løfter ens baller en smule, og strammer de fine håndtag ind man har på siderne HVILKET ER HELT NORMALT.. photo newyear4_zps3671e269.jpg

Blond knold/Lysebrun knold/Mørkebrun knold

Har man ikke så meget hår på hovedet som jeg har, eller.. Det har jeg – men det er bare ikke særligt langt! Og kunne man godt tænke sig, at sætte det fint op i en kæmpe flot ‘perfekt’ knold så kan man købe disse knolde på Nelly.com. Der er et eller andet ‘eksklusivt’-look over en knold synes jeg. Det ser simpelthen så smukt ud, især til nytår. Jo større knolden er, jo bedre no doubt!

 photo newyear3_zps1aa04db0.jpg

Mørebrun hestehale/Lysebrun hestehale/Blond hestehale

Yes, det her billede beskriver mit nytårs hår så fint. As always, kommer jeg nok til at sætte mit hår op i en hestehale og det skyldes igen mine dumme, åndsvage længder og etager. Men krøller man det lidt, til forskel fra dagligdagen, vil det virkeligt komme til at se fint og festligt ud. Det er nemlig ikke så tit det sker!

Jeg får ofte spørgsmål til mit hår, og nej – det er ikke en påsat hestehale. Det er clips extensions som jeg bare svinger rundt om min høje hestehale. Det er virkeligt nemt, at lave og tager ingen tid. Desuden så skjuler det også ens eget hår ti gange bedre, end hvis man bare laver en høj hestehale med clips der er sat på, direkte på hovedbunden. Hvis i har spørgsmål til frisuren er i velkomne til at smide en kommentar :-*

 photo newyear44_zpsb8264a84.jpgEn sidste fin og vigtig detalje inden nytårsaften er helt sikkert ens negle. Man kan enten vælge, at få dem lavet eller, at købe en eller anden VILDT smuk neglelak som man bare ligger overdrevet meget mærke til. Jeg fandt disse fire inden på Nelly, men synes priserne er lidt pebret. I kan i stedet gå i gina tricot og købe neglelakker a’la dem her ovenover, som er mindst ligeså gode. Har selv erfaringer med dem, specielt dem med sten 🙂

Skal man ligge en neglelak med sten, skal man ikke bare smørre det på som almindeligt negelelak. Næ nej, jeg plejer altid at duppe det på, det giver et flottere resultat og det går meget hurtigere. Det er som om, at stenene bedre slip når man dupper, end når man smørere det på 🙂

_______________________________________________________

Jeg ved, at de næstvigtigste ting til nytår er ens sko og makeup selvfølgelig. Men jeg kunne simpelthen ikke finde nogle vildt fine sko og makeuppen, er jo lidt op til en selv. Jeg ved med mig selv, at enten skal de sko jeg vælger være helt sorte, eller også skal de shine. Sort fungere altid og en sikker løsning! Så hvis i kommer i tvivl, så tag de sorte hæle på 🙂

Angående makeuppen er det selvfølgelig vigtigt, at den passer til en plus ens outfit. Jeg ender altid med sorte smokey eyes og selvfølgelig en masse glimmer her og der da det jo er nytår. Man skal virkelig udnytte nytårsaften, og smide alle sine ‘almindelige makeup rutiner’ ud af vinduet. For her har man chancen til at gøre det helt store ud af sig selv. Kunstige vipper, flotte læber, flotte øjne. Giv den gas tøser!

Kys fra nu<3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

GOODIEBOX DECEMBER