GILLIAN JONES

VERDEN CRUSH

wroldworldI kan vel huske, at jeg købte en globus for ikke så særlig længe siden. Kan i så gætte hvad der blev sendt hjem til mig med posten den anden dag? Billederne afslører det måske lidt, haha. Men i ser helt rigtigt!

Jeg modtog med posten det her smukke væg klistermærke /’wallsticker’ fra den danske hjemmeside wallfashion.dk wallstickers webshop. <- Jeg fik det hjem i den helt sorte farve. Det tænker jeg nemlig, at det er farven som jeg bliver allermest glad for og passer bedst ind med møbler osv. MEN, inden på deres hjemmeside kan man bestille klistermærkerne hjem i alverdens farver, og det behøver nødvendigvis ikke være ‘verdens kortet’ i kan bestille hjem. Nej, i kan nemlig få næsten lige det i vil, er det ikke fantastisk? og her mener jeg også tekster osv. wallstickers citater <-

Jeg har tidligere haft buddha klistermærker på væggene inden på mit værelse. Det gør altså bare lidt ekstra ved værelserne Specielt hvis man ikke lige har energien og lysten til, at gå igang med malingen 🙂

Linket til verdenskortet har jeg til jer -> wallstickers verdenskort, så kan i selvfølgelig selv lige gå ind og lege lidt med det, det er på ingen måde svært. Til gengæld kan man godt blive lidt bidt af det, jeg har set flere flotte, som jeg vildt godt kunne tænke mig. Blandt andet noget tekst til mit kommende soveværelse!

Mht verdens kortet kan det bestilles hjem i 3 forskellige størrelser ERGO 3 forskellige priser også 🙂 haha.. siger sig selv!

Jeg har valgt ikke, at pakke mit ud endnu, da jeg hellere vil gemme det til lejligheden. Lejligheden er ved, at blive indrettet oppe i mit hovede, og jeg glæder mig så meget til, at M & jeg kan komme rigtigt igang, og vise jer de færdige resultater.

Mit verdenskort skal helt 100 placeres som vist på det øverstebillede, inden i stuen bag sofaen. Det ser så stilet ud synes jeg! Hvad synes i? Kunne i komme med andre ideér til hvor man kunne placere det?

PicMonkey Collage1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GILLIAN JONES