What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5 and HELLO KITTY of course.

SOLEIL TAN DE CHANEL

 photo IMG_6790_zps5e854286.jpg

Efter en dag med arbejde på skolen efterfuldt af en hård omgang træning i FitnessDK- besluttede jeg mig for, at vedlægge et besøg hos ‘Matas lager’, eller hvad de kalder den lille Matas forretning på øverste etage i City2. Herinde kan man simpelthen være heldig, at finde de dyreste produkter sat ned, til næsten ingen penge. Lige nu, har de blandt andet Chanel pudder og Chanel mascara i diverse farver. Desværre ingen sorte, men de har en blå som jeg er helt vild med. Den kostede 150,- billigt var?! Jeg endte med, at købe denne pudder bronzer ‘Soleil tan de chanel 907’  til 200,- (se den på billedet ovenover) og wow det er jo sindsygt billigt! Jeg mener de koster omkring 455,-. De havde ikke ret mange liggende, så skynd jer derud hvis i er interesseret. De havde også en masse Estée Lauder produkter samt Elizabeth Arden.

8 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5 and HELLO KITTY of course.