NYE BOOTS

SELFIES & INSTA

 photo selfie3_zps0f62661e.jpg photo selfie_zpsf7c060bd.jpg photo baby1_zps88b6e7fb.jpg photo pandekage_zps46eb5a2f.jpgSelfie billederne er fra igår. Jeg havde seriøst en fest i min pink kjole fra Vila, mere om den ->HERHvis i så min insta i går, så i også at jeg havde min baby-kusine på besøg. Hun er da bare for dejlig altså. Intet slår hende i dejlighed. Hun er bare en baby-ener. Forresten er hun igang med, at lære at hoppe. Se videoen på min insta: KathrineHovgesen. SO FREAKING CUTE! 

Pandekage-billederne er fra i dag. Har haft en træng til pandekager længe. Specielt efter en københavner tur som i dag. OH! bare duften altså. Min far og jeg var så sløve, at købe en pandekage mix, der bare skulle rystes. HAHA! Så slipper man får, at gøre det hele selv. Pisse rart! Udover det købte jeg en masse skyr med hjem, nu sker der eksperimenteres for hårdt! 🙂

Er i skyr fans? Og hvilke kan i bedst lide? 

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NYE BOOTS