Yves Saint Laurent - Har du en favorit?

PAMPER EVENING

Det her, er Zoella. Hun er 21 år og kommer fra London. Zoella er youtube blogger og jeg eeeelsker hendes videoer. Jeg har linket en af hendes videoer til jer, nedenunder her og det er en video der beskriver lidt min dag i dag. Ikke, at den har været dårlig men, at jeg har brug for, at slappe helt af og hygge mig. I kender det sikkert helt 100, de der triste regnvejrs dage som i dag, hvor man bare ikke rigtig magter noget. De dage kan samtidig også gå hen og blive nogle dejlige dage netop fordi, at man får slappet så meget af. Og det har man ofte brug for!

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Yves Saint Laurent - Har du en favorit?