Hvis jeg dog bare havde et KÆMPE hus ..

NYE BOOTS

 photo sko_zpsa292555f.jpgOh yes!

Min veninde Nanna og jeg bruger samme størrelse i både tøj og sko. Virkeligt en fordel da vi begge shopper næsten lige meget. Og halvdelen af vores køb fortryder vi, så ind imellem låner/får vi lidt af hinanden. I dag forærede hun mig disse vinter støvler. De er købt for ca et år siden, og er fra Helle Annemann af. Der er foer inden i, og de sidder helt perfekt på min fod.

Mega rart, havde ellers ønsket mig penge til nye vinterstøvler. Men det behøver jeg ikke længere. Desuden så har jeg jo også stadig mine Martens støvler fra forrige sæson, uh!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Hvis jeg dog bare havde et KÆMPE hus ..