MY LITTLE PINK DRESS

Hvis jeg dog bare havde et KÆMPE hus ..

buddhhaaa Hej bloggen<3

Jeg har haft fri i dag, så derfor hev jeg en veninde med ud på fisketorvet der brugte vi hele dagen og det eneste jeg kom hjem med, var et par leggings til 79,- fra H&M. RART! Det er jo sparemåned.. Julen nærmere sig jo -skræmmende, at det snart er den første. Tiden går virkeligt stærkt, ALT for stærkt.

Ude på fisketorvet var vi inde i ALLE butikker. Bahne specielt! Det er helt klart en favorit. Inde i Bahne stod denne sindssyge flotte Buddha figur, en form for springvand og jeg var SOLGT! Nøj, ville give alt for denne figur hvis jeg dog bare havde pladsen. Den stod simpelthen midt i forretningen.

Som i nok ved, har jeg et eller andet for Buddha’er og Hello Kitty. Det er to ting man aldrig kan få nok af! Mit værelse er fyldt med Buddha figurer og Hello Kitty nipse ting. Min kæreste har sagt til mig, at jeg må sortere ud i mine ting inden vi flytter, men der kan han altså godt tro om igen 🙂 HAHA!

Har i et eller andet i bare holder vildt af, og aldrig kan få nok af? Smid en kommentar 🙂 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MY LITTLE PINK DRESS