Outletmesse // Valby Hallen København - 4.-5.-6. oktober 2013

Vi mangler bare en lejlighed :-)

 photo PicMonkeyCollage_zps427b2627.jpg photo PicMonkeyCollage1_zpse98c3b47.jpg photo PicMonkeyCollage2_zpsc54cd743.jpg photo PicMonkeyCollage4_zps2cf38671.jpgDa M & jeg går og venter på, at få en lejlighed, er der jo en masse praktiske ting man kan gå og arbejde lidt med. På fredag får vi blandt andet nogle paller hjem, som vi så skal begynde, at male og gøre i stand. Vi regner med, at bruge nogle af pallerne til et sofabord også muligvis med en glasplade på. Jeg synes det ser helt vildt hyggeligt ud og egentligt også meget mere personligt når man selv står for, at kreere. Jeg tror vi går efter, at male dem hvide. Udover pallerne, har vi også anskaffet os nogle ølkasser som indtil videre skal bruges som natborde. Dem har vi også arbejdet på, og malet dem fine hvide :). Det hele bliver så spændende, og lige nu går vi seriøst kun og venter!

 photo PicMonkeyCollagejjjj_zps4651060e.jpgEn lille pynteting til den kommende lejlighed er blandt andet en af disse elefanter som vi også går og overvejer, at købe. Vi ved bare ikke helt hvilket design og hvilke farver den skal have endnu. Elefanterne kan købes de fleste steder (bahne, inspiration osv) og fåes i forskellige størrelser. De er vildt hyggelige, og faktisk kan man få designet sin egen, endnu en personlig ting som ville gøre det hele meget mere hyggeligt! Kender i til elefanterne? Har i måske selv en? Og hvad synes i om dem?

 photo PicMonkeyCollagek_zpsd730e4fb.jpgEt MUST til lejligheden, er en af de her stole. Eller, ihvertfald en stol der minder om modellen ovenover. Jeg er simpelthen HELT vild med stilen, og til stolen kan man tilføje et lammeskind, eller lignende. MÅ altså eje en!:-) Har et fint lammeskindstæppe liggende herhjemme, mangler bare den perfekte stol 😀
 photo PicMonkeyCollagec_zps16e6c0ac.jpg photo PicMonkeyCollaged_zps5ec17fcb.jpg photo PicMonkeyCollagea_zpsea19bfff.jpg photo PicMonkeyCollageb_zpsbe0d87d5.jpgOg ellers bare en masse inspirations billeder. Jeg er selv mest til det helt hvide som på billederne lige over her^. Synes det er utroligt stilrent og bare smuk og enkelt. Men samtidig med det er jeg også vild med det lidt ‘rodet’ stil, lidt genbrugs-agtigt hjem, hvor der er en masse farver i. Så enten skal det være det ekstreme, og ellers bare det helt stille og rolige uden for mange farver! – Det skal i hvert fald være gennemført, og jeg glæder mig utroligt meget til, at tage jer med på min ‘indflytter rejse’ med billeder og mere inspiration!

M & jeg mangler ikke rigtigt noget til når vi flytter,  vi har været gode til, at samle det meste ind. Min mor har specielt været god til det der med mærker i både føtex og bilka, så i forrig uge var vi ude og handle alle køkken tingene ind, haha. Sådan skal det være!

I kan se mere om ‘guld-mærkerne’ her ->http://www.dsguld.dk/24072013/ OG blandt andet lure lidt på, hvad M & jeg har fået for dem.

2 KOMMENTARER

  • Laura

    Tip: du kan få stolen på designfund.dk til 1500 lige nu, den er dog ikke tilbage i den brune mere 🙂 men i sort tror jeg stadig den er 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SORT er helt sikkert også favoritten 😀 Men nøøøj okay, for der hvor jeg fandt den står den til 2000,- wuhu det mange penge for en stol!

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Outletmesse // Valby Hallen København - 4.-5.-6. oktober 2013