BLACK AND WHITE

TIRSDAGENS

 photo blognu_zps59f87189.jpg photo blognu4_zps1492a069.jpg photo blognu2_zps24d175bf.jpg photo blognu1_zps60f683ef.jpg

Oh ‘JESUS’ se hvordan jeg har set ud i dag!

Travl morgen. Fart på. Ingen rene strømpebukser PIS. Sov med fletning = håret i en knold (umuligt, at sætte). Nederen vejr. Blæsevejr. Regnvejr. Makeup i hele hovedet (specielt øjenmakeuppen løb). INGEN BIL = bussen. Løbe efter bussen FEDT. Undervise i 4 timer. FRI. Løbe efter bussen IGEN. og såååååå kunne jeg så gå hjem i regnvejr igen!

Min dag indtil videre, nu ser jeg frem til en lækker omgang fitness!

Hvordan har jeres dag været :-*?

7 KOMMENTARER

 • Linea

  Søskende… -_-
  Åhh du er træls.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha okay, så jeg er træls fordi jeg kan se hvem du/i er og hvor du/i bor? og fordi jeg svare jer tilbage på jeres usle kommentarer? Tror vidst mere det er dig/jer der er ‘træls’, det er jer der har så pisse travlt med mig jo!:-) Brug dog jeres tid på noget andet end, at stalke min blog hvis i alligevel ikke finder den interessant haha. I må virkeligt have det svært med jer selv, siden i har behov for det her 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Desuden, så er jeg ligeglad med hvad du/i er. Du kommer også med en ny email adresse hver gang, kan du finde rundt i dig selv seriøst? Tror bare vi stopper den her ik? 🙂 BYE

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Trort ikke hun stalker dig, du popper jo frem på bloggers delight 🙂
  Synes også at det er ærgerligt at du har den holdning til dit udseende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes det er endnu mere ærgerligt, at du skriver fra den samme IP adresse som ‘cecilia’. Måske du bare skulle stå ved hvem du er og hvad du skriver istedet for det der 🙂 Jeg kan tjekke alle dine oplysninger hehe ups..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Sikke en trutmund du kan lave… På alle dine billeder. Vær dig selv og ikke tænk så meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Måske du bare skulle finde en anden blog at stalke 🙂 desuden så er jeg sgu mig selv 🙂 men tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BLACK AND WHITE